Георги Марков за Епицентър.бг Точно 6 месеца преди евровота предизборните кампании започнаха.В

...
Георги Марков за Епицентър.бг Точно 6 месеца преди евровота предизборните кампании започнаха.В
Коментари Харесай

Георги Марков: ПЕС, ЕНП и Зелените ще бъдат разгромени на евроизборите

Георги Марков 

за Епицентър.бг

 

Точно 6 месеца преди евровота предизборните акции започнаха.

В Унгария ръководещата партия ФИДЕС е заляла страната с плакати: на фона на фотография на Александър Сорос с Урсула четем: " Няма да танцуваме по Вашата Музика ".

 

Салвини в Италия направи летящ старт, като на прословут протест жигосах Сорос и Левицата, а оратори наживо бяха Жордан Бардела, Алтернатива за Германия, и на видео - Герт Вилдерс. Реч произнесе и нашия Костадинов, поканен във Флоренция персонално от Салвини.

 

В Германия ще нападат евроизборите със личен Алианс, атрактивна та Сара Вегенкнехт.

 

Следяйки Европейската политика, смятам че 2023 година ще е като 1989 година - Колосална смяна, която ще се изсипе в урните на Европейския съюз през юни 2024 година

 

Тези избори няма да са като тези 2019 година,а ще доведат до погром на ЕНП, ПЕС и Зелените от патриотични партии - десни и леви, които са " за " Европа на националните страни, против миграцията и джендър идеологията, против Сорос и " за " мир в Украйна.

 

Неформален водач на този Християнски Вятър на Промяната без подозрение е Виктор Орбан. Затова Будапеща е честа дистинация на Льо Пен, Вилдерс, Херберт Кикл, Андре Вентура, Сантяго Абаскал, Вацслав Клаус, а Тръмп излезе със специфичен пост: " Виктор, ти си страховит! "

 

Ето моята прогноза 6 месеца преди трагичните Евроизбори:

 

1. ПЕС ще загуби в страните, даващи най-вече евродепутати - над 50 и покрай 100. Това са Германия, Франция, Италия, Испания и Полша. Ще загуби и в Холандия, Чехия, Белгия, Унгария, Гърция, Швеция, Словения и Словакия, където Фицо към този момент не е в техните редици.

 

Стефан Льовен би трябвало да хвърля кърпата. След 10 години министър председател на Швеция остави страната си ВРЕМЕУБЕЖИЩЕ НА ГАНГСТЕРСКИ ВОЙНИ И ПАЛЕЖИ ОТ МИГРАНТСКИ ОРДИ. Сега унищожи и Пс.

 

2. ЕНП Е МНОГО ЗЛЕ. Тя няма министър председател от Виена на запад, а ще загуби и Нехамер в Австрия, който ще бъде надвит от Партията на Свободата на Кикл. Ще си остане единствено с Мицотакис и Пленкович на Балканите.

 

На Евровота ЕНП ще претърпи доста тежки загуби в Италия, Франция, Полша, Швеция, Белгия, Холандия, Унгария, Австрия, Чехия, Словакия, Финландия, и прочие

 

ЕНП ще завоюва в Германия, само че с доста нежна преднина пред феномена, Алтернатива за Германия. Има късмет в Испания, Гърция, България и Хърватска.

 

Вебер узурпира ЕНП началник и на Партията, и на Фракцията. Изтърва и Орбан и испанеца Лопез. В обезсърчение ще се съюзи с ПЕС против Новата патриотична и нерусофобска десница.

 

Орбан назовава Вебер с името " брюкселски баварец ". Но мисля, че точно баварците от ХСС ще го изритат от управителен пост в Брюксел.

 

3. В България ще създадем НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД по ниска изборна, интензивност. Около 22%.

 

Хората дават заето от брюкселското бла-бла - нищо говорене, от примитивната русофибия и РАБОЛЕПИЕ. Знае се, че нищо не зависи от тях, а от Посолството.

 

Ниската интензивност ще направи за повторно Движение за права и свободи главен съперник на ГЕРБ. Преди години Доган рече: " Рано ни е още за победа ", само че Пеевски в този момент мисли тъкмо противоположното.

 

Битката ще е за 400 000 гласа за победа. Това ще покаже тежката политическа и партийна рецесия у нас.

 

Политическа партия и " Възраждане " за първи път ще имат евродепутати. " Възраждане " към този момент са признати в групата на Льо Пен, Салвини и Вилдерс. Кирчовците ще се омъкнт в ЕНП. ГОРКОТО ЕНП, ДЕТО ДО КИРЧОВЦИТЕ ОПРЕ.

 

Според мен Ваня (бел.ред. Ваня Григоворва) има късмет за еврооробив с с Алианс за Ваня, само че рутинираните Каки и Батковци няма да й дадат, тъй като тя има харизма и взе избор в София, непостижим за никой от тях.

 

PS. Доста страни ще проведат изборите 2 в 1. Унгария с локални, Австрия и Белгия с парламентарни. Затова СПЕЦИАЛНА ПРОГНОЗА: БЕЛГИЯ ЩЕ съдебна експертиза РАЗПАДНЕ СЛЕД ПОБЕДАТА НА ТОМ ВАН ГРИЙКЕН И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ФЛАМАНДСКИ ИНТЕРЕС.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР